u bent hier

Muziek op maat

8 +


Vanaf volgend schooljaar biedt de muziekschool in Diest een laagdrempelige muziekopleiding aan voor mensen met een beperking. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar, maar jongeren en volwassenen zijn ook welkom. Een muziekpedagoge dompelt de leerlingen wekelijks 1 uurtje per week onder in zang, ritme en muziek. Er wordt een leertraject uitgestippeld op maat van de leerling, de ... Lees meer »

Vanaf volgend schooljaar biedt de muziekschool in Diest een laagdrempelige muziekopleiding aan voor mensen met een beperking. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar, maar jongeren en volwassenen zijn ook welkom.

Een muziekpedagoge dompelt de leerlingen wekelijks 1 uurtje per week onder in zang, ritme en muziek. Er wordt een leertraject uitgestippeld op maat van de leerling, de wensen en capaciteiten van de leerling staan hierbij centraal. Voorafgaand aan de inschrijving is er een intakegesprek met de leerkracht.

De inschrijvingen starten vanaf zaterdag 13 juni en lopen tot en met 30 september.

Voor meer informatie kan u terecht op onze website www.hamw.be, of kan u contact opnemen via 013 32 69 29 of via info@hamw.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hagelandse academie voor Muziek en Woord
Grauwzustersstraat 10
3290 Diest
Van 7 september 2020 tot 30 juni 2021 (do van 16:00 tot 19:00,
Hagelandse academie voor Muziek en Woord
info@hamw.be
013 32 69 29
www.hamw.be