u bent hier

CoderDojo Genk - Juni

7 +

Computer en techniek


Datum onder voorhoud en maximumleeftijd van 12 jaar omwille van COVID-19. CoderDojo  organiseert evenementen, de zogenaamde "Dojo's". Op die Dojo's leren jongens en meisjes programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort. Ze ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, ... Lees meer »

Datum onder voorhoud en maximumleeftijd van 12 jaar omwille van COVID-19.

CoderDojo  organiseert evenementen, de zogenaamde "Dojo's". Op die Dojo's leren jongens en meisjes programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort. Ze ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring.

Dojo's worden op vrijwillige basis opgezet en gerund door mentors met voldoende ICT-kennis en de juiste drive om jongeren te coachen. CoderDojo legt sterk de nadruk op open source en vrije software. De beweging heeft een snel groeiend netwerk van leden en vrijwilligers wereldwijd. 

CoderDojo heeft maar één regel: "Above all: be cool!".

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart T2- campus
Thorpark 8040
3600 Genk
zaterdag 19 juni 2021 van 09:30 tot 12:30
gratis
genk@coderdojobelgium.be
www.coderdojobelgium.be/nl