u bent hier

Zebracinema: babyteeth


Je wordt maar een keer in je leven voor de eerste keer verliefd en voor de meesten is dit enkel een test, iets dat kan en mag fout lopen. Voor de 16-jarige, terminaal zieke, Milla is haar eerste verliefdheid wellicht ook haar enige en - op het eerste gezicht - niet de meest ideale. Ze valt voor Moses, een twintiger die verslaafd is aan pillen en drugs. Dat stuit aanvankelijk op veel tegenstand ... Lees meer »

Je wordt maar een keer in je leven voor de eerste keer verliefd en voor de meesten is dit enkel een test, iets dat kan en mag fout lopen.
Voor de 16-jarige, terminaal zieke, Milla is haar eerste verliefdheid wellicht ook haar enige en - op het eerste gezicht - niet de meest ideale. Ze valt voor Moses, een twintiger die verslaafd is aan pillen en drugs. Dat stuit aanvankelijk op veel tegenstand van haar ouders, maar de taaie Milla klampt zich vast aan Moses en langzaam wordt hij deel van het gezin. Babyteeth is overweldigend, maakt heel wat gevoelens los en steunt op een knap scenario en een verbluffende acteerprestatie van de jonge Eliza Scanlen. Vanwege de coronamaatregelen raden we u aan om uw tickets online te kopen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Achterolmen
Van Eycklaan 72
3680 Maaseik
woensdag 9 september 2020 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Achterolmen
€ 5,0
www.achterolmen.be/babyteeth