u bent hier

Yuli


Cuba, jaren 80. De rebelse Carlos – door zijn vader liefkozend Yuli genoemd – wordt naar de Nationale Balletacademie van Cuba gestuurd. Tegen zijn zin in en ondanks zijn eerste weerstand, wordt Yuli uiteindelijk toch gegrepen door het dansen. Het begin van een legendarische carrière. Tot op de dag van vandaag wordt Carlos Acosta wereld... Cuba, jaren 80. De rebelse Carlos – door zijn vader ... Lees meer »

Cuba, jaren 80. De rebelse Carlos Рdoor zijn vader liefkozend Yuli genoemd Рwordt naar de Nationale Balletacademie van Cuba gestuurd. Tegen zijn zin in en ondanks zijn eerste weerstand, wordt Yuli uiteindelijk toch gegrepen door het dansen. Het begin van een legendarische carri̬re. Tot op de dag van vandaag wordt Carlos Acosta wereld...

Cuba, jaren 80. De rebelse Carlos Рdoor zijn vader liefkozend Yuli genoemd Рwordt naar de Nationale Balletacademie van Cuba gestuurd. Tegen zijn zin in en ondanks zijn eerste weerstand, wordt Yuli uiteindelijk toch gegrepen door het dansen. Het begin van een legendarische carri̬re. Tot op de dag van vandaag wordt Carlos Acosta wereldwijd als een van de beste dansers beschouwd. Aangrijpende biografie.

Icíar Bollaín
Toon kaart Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel
do 19/12/19 om 20:15
€ 6,0
info@zebracinema.be
www.zebracinema.be
aha.hamont-achel.be/product/221/cinem...