u bent hier

William Boeva: 'Leveren jullie ook aan huis?'

Humor comedy


William Boeva is 30 geworden. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: ‘Ik ben nog altijd jong!’ Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten. 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away ... Lees meer »

William Boeva is 30 geworden. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: ‘Ik ben nog altijd jong!’ Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten.

30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen?

William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij. Het leven ligt aan z’n voeten, alles is nog mogelijk! Hoopt hij. Hij is er klaar voor, deze keer gaat hij alle kansen grijpen. En hij gaat iets echt doen, de handen uit de mouwen steken.

Hij heeft maar 1 vraag: ‘Leveren jullie ook aan huis?’

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
vrijdag 7 februari 2020 van 20:30 tot 22:30
CC Palethe
€ 17,0
reservaties@palethe.be
011 94 94 95