u bent hier

Traces

15 +

Drama, Meerdere kunstvormen, Moderne dans


Dit is een voorstelling van vorig seizoen die omwille van corona verplaatst werd naar een nieuwe datum. Je ticket van vorig seizoen blijft geldig voor deze voorstelling.  Met zijn nieuwste voorstelling TRACES volgt Wim Vandekeybus de sporen die hij heeft getrokken. Hij kijkt terug naar de intuïties van waaruit zijn zoektocht begon. Naar het drama van driften en instincten. Naar het spel van ... Lees meer »

Dit is een voorstelling van vorig seizoen die omwille van corona verplaatst werd naar een nieuwe datum. Je ticket van vorig seizoen blijft geldig voor deze voorstelling. 

Met zijn nieuwste voorstelling TRACES volgt Wim Vandekeybus de sporen die hij heeft getrokken. Hij kijkt terug naar de intuïties van waaruit zijn zoektocht begon. Naar het drama van driften en instincten. Naar het spel van energieën en intensiteiten. In de overweldiging van de Roemeense natuur met de laatste oerbossen van Europa, zoekt Vandekeybus naar sporen die ouder zijn dan de mens en zijn geheugen. Naar ‘the inner story’, naar het verhaal dat zich voor of voorbij de taal ontvouwt en alleen in de pulsies van dans en muziek verteld kan worden.

Het is een zoektocht naar de sporen van de natuur die het lichaam is vergeten of heeft onderdrukt. In momenten van risico en gevaar, van intuïtief beslissen om te overleven. Hoeveel natuur leeft er nog in de mens? Hoeveel dier zit er nog in het menselijk lichaam?

Met muziek van Marc Ribot en Trixie Whitley. 

Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
dinsdag 9 februari 2021om 20:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
gratis
013/460640
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_diest...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...