u bent hier

Theater Terra: Welterusten, Kleine Beer (4+)

3 +

Tekst en muziektheater


Theater Terra, bekend van onder meer de voorstellingen De Kabouter, Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt het wereldberoemde prentenboek Welterusten, Kleine Beer tot leven in deze nieuwe familievoorstelling. Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer... Lees meer »

Theater Terra, bekend van onder meer de voorstellingen De Kabouter, Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt het wereldberoemde prentenboek Welterusten, Kleine Beer tot leven in deze nieuwe familievoorstelling. Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan en alle fonkelende sterren voor hem mee. Zal Kleine Beer dan wel kunnen slapen?

Grote Beer, Kleine Beer en hun berengrot komen nu voor het eerst naar het theater. Ná de voorstelling mag iedereen die wil  met Kleine Beer op de foto!

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals en won al diverse prijzen, waaronder de Hans Snoekprijs, de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. Voorstellingen van Theater Terra zitten boordevol muziek, prachtige poppen, magische momenten en zijn een tikkeltje spannend. Hierdoor houden ze héél de familie in de ban.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Theater Terra
Toon kaart Cultuurcentrum De Adelberg
Adelbergpark 1
3920 Lommel
zondag 26 november 2017 van 15:00 tot 15:00
Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
€ 8,0
info@ccdeadelberg.be