u bent hier

Sami Blood


ZWEDEN/NOORWEGEN/DENEMARKEN – 110’ met LENE CECILIA SPARROK, MIA ERIKA SPARROK, MAJ-DORIS RIMPI e.a. “Sterke rollen, intiem camerawerk en een empathische aanpak van de geschiedenis: Sami Blood is een winnaar.” (bron: Screendaily) Sami Blood vertelt het intrigerend en meeslepende coming of age-verhaal van Ella Marja, een veertienjarig Sami-meisje dat naar een kostschool wordt gestuurd om zich ... Lees meer »

ZWEDEN/NOORWEGEN/DENEMARKEN – 110’
met LENE CECILIA SPARROK, MIA ERIKA SPARROK, MAJ-DORIS RIMPI e.a.

“Sterke rollen, intiem camerawerk en een empathische aanpak van de geschiedenis: Sami Blood is een winnaar.” (bron: Screendaily)

Sami Blood vertelt het intrigerend en meeslepende coming of age-verhaal van Ella Marja, een veertienjarig Sami-meisje dat naar een kostschool wordt gestuurd om zich aan te passen aan de Zweedse maatschappij. Ze doet haar best om zo goed mogelijk te integreren, maar wanneer ze geconfronteerd wordt met discriminatie en racisme, begint ze te dromen over een ander leven. Ze besluit haar identiteit en cultuur te verloochenen en de banden met haar familie door te knippen om een leven te leiden als volwaardig Zweedse. Maar kun je je heimat ooit écht vergeten?

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.

Begijnhof Diest
Infirmeriestraat z/n
3290 Diest
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 6,0
013/460640
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...