u bent hier

Rode Boom - Ongekende Evidenties

18 +

Humor comedy


Kurt Demey, mentalist, Belgisch kampioen goochelen en bekend van Belgium’s Got Talent, laat in zijn nieuwste show alles aan het toeval over. Meer zelfs: hij daagt het toeval uit. Je komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. Kurt Demey wordt hierin meesterlijk bijgestaan door de virtuoze contrabassist Joris ... Lees meer »

Kurt Demey, mentalist, Belgisch kampioen goochelen en bekend van Belgium’s Got Talent, laat in zijn nieuwste show alles aan het toeval over. Meer zelfs: hij daagt het toeval uit. Je komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. Kurt Demey wordt hierin meesterlijk bijgestaan door de virtuoze contrabassist Joris Vanvinckenroye.

Kurt Demey was in januari finalist van Belgium's Got Talent. Eindelijk leerde ook het brede publiek hem kennen want hij toert al enkele jaren succesvol langs de theaters. Dat is niet verwonderlijk want  bij voorstellingen van Rode Boom verlaat het publiek met open mond van verbazing en verwonderde kreten, met ontroering in de ogen en een staande ovatie de zaal. Niet voor niets werd Kurt Demey ook Belgisch kampioen goochelen.

In zijn nieuwste voorstelling Ongekende Evidenties laat Kurt alles aan het toeval over. Meer zelfs: Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederica Del Nero dagen het 'toeval' uit om een glimp van zijn bestaan te vangen. Het publiek komt hierbij terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. Kurt Demey wordt hierbij meesterlijk bijgestaan door de virtuoze contrabassist Joris Vanvinckenroye.

Wat het publiek voelt bij dit alles? Zoiets als de aarde die stilletjes onder je voeten wegglijdt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Rode Boom weet als geen ander mentalisme uit te spelen zodat er magische vlinders in je buik fladderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Rode Boom
Toon kaart Cultuurcentrum De Adelberg
Adelbergpark 1
3920 Lommel
vrijdag 2 maart 2018 van 20:15 tot 20:15
Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
€ 12,0
app.antigonetickets.be/nl/default/buy...
info@ccdeadelberg.be
www.ccdeadelberg.be/e1073/ongekende-e...