u bent hier

Radio Modern

Pop en rock


Herk-de-Stad, opgelet, Radio Modern trekt deze avond richting uw gemeente om de parochiezaal op stelten te zetten. Maak u klaar voor de ‘Chicken Shack’ of ‘Barnyard Boogie' met een dansles van Apollo Dream. Lees meer »

Herk-de-Stad, opgelet, Radio Modern trekt deze avond richting uw gemeente om de parochiezaal op stelten te zetten. Maak u klaar voor de ‘Chicken Shack’ of ‘Barnyard Boogie' met een dansles van Apollo Dream.

Het balorkest van de avond luistert naar de naam 44 Shakedown, die sexy saxsolo's genadeloos afwisselen met stompers van toen. Rest u enkel nog uw kuif te laten vetten door de Modernettes, een kiekje te maken in de Photo Corner en de nacht in te dansen met DJ's The Boppin' Benvis Brothers. Swing is king!

? LIVE: 44 SHAKEDOWN
? DANCE CLASS MET APOLLO DREAM
? DJ'S THE BOPPIN' BENVIS BROTHERS
? BEAUTY BOUDOIR MET THE MODERNETTES
? PHOTO CORNER

Dames, de plaatsen voor het Beauty Boudoir zijn beperkt. Rep u dus bij aankomst al naar het Boudoir en vraag met uw zachtste glimlach een armbandje dat ge later op de avond kunt inruilen voor een fifties look. De Modernettes toveren per avond zo'n 60 deernen om in echte pin-ups.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC De Markthallen
Markt 2
3540 Herk-de-Stad
za 16/09/17 om 20:00
Radio Modern
€ 12,0
radiomodern.be/16-09-17-rm-markthalle...
radiomodern.be/16-09-17-rm-markthalle...