u bent hier

Potential of Sexual Energy

18 +

Persoon en relaties


Het potentieel van seksuele energie is groot. Seksuele energie is helend, krachtig én transformerend. De focus van deze retreat is om jezelf meer te openen voor je eigen seksuele stroming. Een helende energie die je bewustzijn verruimt en je verbindt met je hoogste potentieel. Van oorsprong is elke mens een vat vol stromende levensenergie. Vroegere ervaringen kunnen je natuurlijke stroom ... Lees meer »

Het potentieel van seksuele energie is groot. Seksuele energie is helend, krachtig én transformerend.

De focus van deze retreat is om jezelf meer te openen voor je eigen seksuele stroming. Een helende energie die je bewustzijn verruimt en je verbindt met je hoogste potentieel. Van oorsprong is elke mens een vat vol stromende levensenergie. Vroegere ervaringen kunnen je natuurlijke stroom belemmeren.
Er ontstaat als het ware een harnas dat je onbewust hebt aangetrokken. Door je te openen voor orgastische ernergie transformeer je en worden blokkades als vanzelf opgeruimd.

In Potential of Sexual Energy ligt de focus op jezelf. De verbinding met je lichaam versterkt waardoor je je grenzen vlotter kan voelen en aangeven.
Je mag meer genieten van je eigen intimiteit en seksualiteit. Je opent je meer voor je natuurlijke orgastische energie. Je bewustzijn wordt uitgenodigd om zich verder te ontluiken. Je ervaart meer verbinding tussen je fysieke, emotionele, energetische en spirituele lichaam.

Potential of Sexual Energy staat open voor iedereen, zowel singles als koppels. Ervaring met lichaamswerk, bewustzijnswerk en Tantra is aan te raden, maar geen must. Koppels kunnen kiezen om alle structuren met elkaar te doen. Als koppel registreer je individueel per persoon. Verwijs naar je partner in het opmerkingenveld.

Meer info: https://risingheart.be/events/potential-of-sexual-energy-wange/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)
Van do 8 april 2021 11:00 tot zo 11 april 2021 16:00
Rising Heart
€ 565,0
risingheart.be/events/potential-of-se...
info@risingheart.be
www.risingheart.be
risingheart.be/events/potential-of-se...