u bent hier

Popcorn

12 +

Hip hop, rnb en rap


Popcorn is een dansvoorstelling met de impact van een popconcert. Een intense krachtmeting tussen drie mannenlijven en een livedrummer. Alles draait om de onweerstaanbare kracht van de beat … Maar ook van de stilte. Voor Popcorn ging choreograaf Randi De Vlieghe (van o.m. Blauwe Storm, ZOO doen ze de dingen) op zoek naar de essentie van ritme. Hij liet zich daarvoor inspireren door de ... Lees meer »

Popcorn is een dansvoorstelling met de impact van een popconcert. Een intense krachtmeting tussen drie mannenlijven en een livedrummer. Alles draait om de onweerstaanbare kracht van de beat … Maar ook van de stilte.

Voor Popcorn ging choreograaf Randi De Vlieghe (van o.m. Blauwe Storm, ZOO doen ze de dingen) op zoek naar de essentie van ritme. Hij liet zich daarvoor inspireren door de oneindige variatie van percussie in alle tijden en culturen: van het stampen in krijgersdansen, over flamenco en breakdance, tot megatechnofestivals als Tomorrowland.

Popcorn is een visuele en muzikale trip waarin de beleving van dans op de spits wordt gedreven. Tot het moment waarop niet alleen de dansers in beweging zijn, maar misschien ook het publiek. Voor alle leeftijden.

 

Concept en choreografie Randi De Vlieghe / dans Javier Ojeda Hernández, Samuel Minguillón en Jonas Garrido Verwerft / compositie en livedrums Ephraïm Cielen

Toon kaart Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
vrij 16/03/18 om 19:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 14,0
013/460640
ccdiest.ticketmatic.com/addevent.php?...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...