u bent hier

Oude papiertjes

18 +

Creativiteit


Mooie, oude, uitgelezen boeken, kleurrijke foto's en illustraties uit tijdschriften, bedrukt printpapier … Allemaal papiertjes die je niet meer gebruikt. In deze cursus geven we ze een tweede leven en een nieuw doel. We maken er doosjes, notitieboekjes, slingers, enveloppes, cadeauverpakkingen en meer van. Je leert een heleboel plooi- en kniptechnieken die je ook thuis nog veel zal gebruiken. ... Lees meer »

Mooie, oude, uitgelezen boeken, kleurrijke foto's en illustraties uit tijdschriften, bedrukt printpapier … Allemaal papiertjes die je niet meer gebruikt. In deze cursus geven we ze een tweede leven en een nieuw doel. We maken er doosjes, notitieboekjes, slingers, enveloppes, cadeauverpakkingen en meer van. Je leert een heleboel plooi- en kniptechnieken die je ook thuis nog veel zal gebruiken.

Er is een ruime keuze aan boeken en tijdschriften om mee te werken. Alle materialen worden door de lesgeefster voorzien. Maar heb je zelf thuis nog iets liggen wat je graag wilt gebruiken? Breng het dan gerust mee.

Begijnhof Diest
Infirmeriestraat z/n
3290 Diest
wo 25 november 2020om 00:00wo 2 december 2020om 00:00wo 18 november 2020om 00:00
CC Diest
gratis
013/460640
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...