u bent hier

Lotgenotengroep rouw - Tijdelijk uitgesteld

18 +

Persoon en relaties


Een van de belangrijkste verliezen in het leven is de dood van iemand die veel voor je betekende. Het zet vaak je hele leven overhoop. Met anderen erover praten is niet altijd gemakkelijk. Wil je je verhaal en/of gevoelens delen met lotgenoten en heb je ruimte om ook naar andere verhalen te luisteren? Dan ben je welkom in de Lotgenotengroep ‘Rouw en verlies na overlijden’. We staan samen stil ... Lees meer »

Een van de belangrijkste verliezen in het leven is de dood van iemand die veel voor je betekende. Het zet vaak je hele leven overhoop. Met anderen erover praten is niet altijd gemakkelijk. Wil je je verhaal en/of gevoelens delen met lotgenoten en heb je ruimte om ook naar andere verhalen te luisteren? Dan ben je welkom in de Lotgenotengroep ‘Rouw en verlies na overlijden’.

We staan samen stil rond het thema rouw. Je kan een praktische praatgroep verwachten met ruimte voor je verhaal, vragen en uitwisseling van ervaringen.

Aansluiten kan op elk moment en de bijeenkomsten zijn gratis. We komen telkens samen op de 2e dinsdag van de maand (uitgezonderd juli en augustus). Inschrijven en mondmasker verplicht! Max. 10 personen.

Organisatie: huisvandeMens Hasselt
Info en inschrijven: 011 21 06 54 • hasselt@deMens.nu

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vrijzinnig Punt
A. Rodenbachstraat 18
3500 Hasselt
di 10 november 2020 van 13:30 tot 16:00 di 8 december 2020 van 13:30 tot 16:00
huisvandeMens Hasselt
gratis
hasselt@demens.nu
011 21 06 54