u bent hier

Liefdesweek voor koppels

18 +

Persoon en relaties


Een liefdesrelatie opent alle poriën van je huid. Ze biedt bedding om naar True Love te gaan. Om naar de ware liefde te gaan voorbij de projectie. Als je ertoe bereid bent. In de liefdesweek is er tijd om te genieten van jullie samenzijn, en écht samen te zijn zonder afleidingen. En het neemt jullie een stap verder. Een relatie verdiept zich niet zozeer door er veel over te lezen, of door er ... Lees meer »

Een liefdesrelatie opent alle poriën van je huid. Ze biedt bedding om naar True Love te gaan. Om naar de ware liefde te gaan voorbij de projectie. Als je ertoe bereid bent.

In de liefdesweek is er tijd om te genieten van jullie samenzijn, en écht samen te zijn zonder afleidingen. En het neemt jullie een stap verder. Een relatie verdiept zich niet zozeer door er veel over te lezen, of door er veel over te praten. Ja, dat helpt.
Maar Tantra reikt je tools aan om essentiële kwaliteiten van een liefdesrelatie te belichamen : liefde, genegenheid, passie, seksualiteit, eerlijkheid, transparantie.
Tantra laat de zon schijnen op jullie relatie in alle facetten. Het wordt zichtbaar waar er zonlicht is en waar er schaduw is. Net omdat Tantra met seksuele energie werkt die doordringt tot in ons diepste wezen.

Voel een JA naar het leven, een JA om dit te ontdekken met en dankzij elkaar. En er openen zich nieuwe dimensies in jullie verbinding.

Tantra is a lifestyle which includes the blending together of our sexuality , our love, and our spirituality.

Meer info: https://risingheart.be/events/tantra-liefdesweek-voor-koppels-2021-wange-belgie/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)
Van zo 1 augustus 2021 18:00 tot za 7 augustus 2021 16:00
Rising Heart
€ 800,0
risingheart.be/events/tantra-liefdesw...
info@risingheart.be
www.risingheart.be
risingheart.be/events/tantra-liefdesw...