u bent hier

Kommil Foo

18 +

Amusementsmuziek


Mich en Raf Walschaerts zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep muzikanten. Ze brengen liederen die stuk voor stuk hun plek vonden in de talloze theatervoorstellingen die de broers in de loop der jaren op de planken brachten. Op het programma: Kommil Foo-klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid, De Volgende, maar ook ... Lees meer »

Mich en Raf Walschaerts zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep muzikanten.

Ze brengen liederen die stuk voor stuk hun plek vonden in de talloze theatervoorstellingen die de broers in de loop der jaren op de planken brachten.

Op het programma: Kommil Foo-klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid, De Volgende, maar ook splinternieuwe songs uit de recente voorstelling Schoft!

 

Met Mich Walschaerts zang, viool, piano / Raf Walschaerts zang, gitaar, piano / Gwen Cresens accordeon, bandoneon / Alano Gruarin piano / Bruno De Groote gitaren / Ben Faes contrabas / Cesar Janssens drums / Nico Schepers trompet / Dieter Limbourg sax en dwarsfluit / Carlo Mertens trombone.

Toon kaart Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
vrij 18/05/18 om 20:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 30,0
013/460640
ccdiest.ticketmatic.com/addevent.php?...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...