u bent hier

Klankenstroom

18 +

Klassieke muziek


Het festival Klankenstroom laat dit jaar opnieuw klassieke muziek ruisen en razen in de streek van de Merode. Via verrassende activiteiten gaat klassieke muziek in dialoog met lokaal erfgoed. Korte interventies en concerten wisselen elkaar af op bijzondere plaatsen. Dit jaar leggen we in Diest de link met prins Filips Willem van Oranje, die 400 jaar geleden zijn laatste rustplaats kreeg in de ... Lees meer »

Het festival Klankenstroom laat dit jaar opnieuw klassieke muziek ruisen en razen in de streek van de Merode. Via verrassende activiteiten gaat klassieke muziek in dialoog met lokaal erfgoed. Korte interventies en concerten wisselen elkaar af op bijzondere plaatsen.

Dit jaar leggen we in Diest de link met prins Filips Willem van Oranje, die 400 jaar geleden zijn laatste rustplaats kreeg in de Sint-Sulpitiuskerk van Diest. Enkele bijzondere historische locaties in onze binnenstad worden daarom omgetoverd tot luisterplaatsen waar zowel bekende als minder bekende klassieke werken weerklinken. Een ware muzikale ontdekking voor alle erfgoedliefhebbers, historici en muziekfanaten!

Het volledige programma vind je vanaf maart 2018 op de website. 

 

i.s.m.          

Toon kaart Locatie nog te bepalen
Locatie nog te bepalen
3290 Diest
zo 06/05/18 om 14:00
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 14,0
013/460640
ccdiest.ticketmatic.com/addevent.php?...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...