u bent hier

Kapitein Winokio: ’15 jaar handjes draaien’

3 +

Tekst en muziektheater


‘Lang zal hij leven, lang zal hij leven!’ Kapitein Winokio viert 15 jaar Handjes Draaien, koekebakkevlaaien,...windjes laten en vooral: 15 jaar liedjes zingen. Overal vindt hij liedjes en zingt ze samen met Mevrouw de Poes en zijn muziekmatrozen. Hij staat op -zingt een liedje, poetst zijn tanden -zingt een liedje, eitje ontbijtje -een liedje, varen -eenliedje, ...Voor àlles verzint onze ... Lees meer »

‘Lang zal hij leven, lang zal hij leven!’ Kapitein Winokio viert 15 jaar Handjes Draaien, koekebakkevlaaien,...windjes laten en vooral: 15 jaar liedjes zingen.

Overal vindt hij liedjes en zingt ze samen met Mevrouw de Poes en zijn muziekmatrozen. Hij staat op -zingt een liedje, poetst zijn tanden -zingt een liedje, eitje ontbijtje -een liedje, varen -eenliedje, ...Voor àlles verzint onze Kapitein een melodietje. Jij kan dat ook! Zing maar mee. Op elk moment, elke dag, met een frons of een blije lach. Met altijd één boodschap voor ogen: Pluk de dag! Kom, zing, dans, lach en vier met ons mee!

Kapitein Winokio: Winok Seresia
Regie: Dimitri Leue
Mevrouw de Poes: Marie-Anne Coppens
Ivanov/hoofdmuziekmatroos: Ivan Smeulders
Sterkevoet/gitaren: David Piedfort
Petrolium/basgitaren: Peter Pask
Karlito Bakermat/drum: Karel De Backer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
zaterdag 25 januari 2020 van 14:00 tot 16:00
CC Palethe
€ 16,0
reservaties@palethe.be
011 94 94 95