u bent hier

Handen uit de mouwen: Werknamiddag Lazarijberg ONDERVOORBEHOUD VAN CORONA


Zesmaal per jaar werken we met een groep vrijwilligers in de Natuur van Dassenaarde (Dassenaarde zelf of het Grootveld aan de Vennestraat en op de Lazarijberg naast Fort Leopold). We doen aan exotenbeheer, heideherstel, het mogelijk maken van begrazing en alle andere werkzaamheden die nodig zijn voor de natuur in onze gebieden. Wij zorgen voor een drankje en het nodige gereedschap, u zorgt ... Lees meer »

Zesmaal per jaar werken we met een groep vrijwilligers in de Natuur van Dassenaarde (Dassenaarde zelf of het Grootveld aan de Vennestraat en op de Lazarijberg naast Fort Leopold). We doen aan exotenbeheer, heideherstel, het mogelijk maken van begrazing en alle andere werkzaamheden die nodig zijn voor de natuur in onze gebieden.

Wij zorgen voor een drankje en het nodige gereedschap, u zorgt voor aangepaste kleding die tegen een stootje kan.

Ieder werkt naar eigen vermogen. Werkzaamheden omvatten o.a. het opruimen van brandhout en takhout nadat noodzakelijke dunningen zijn uitgevoerd, hooiwerk, het ruimen van grachten, hekken plaatsen of verplaatsen. De werken worden voorbereid door de professionele ploeg.

Deze dag gaan we aan het werk op onze berg: de Lazarijberg.

Wil je deelnemen? Graag even een mailtje naar Filip.meyermans@skynet.be

 
 
 
 
 
 

Toon kaart De watertoren op de Lazarijberg
Fort Leopold
3290 Diest
za 17/04/21 van 13:30 tot 17:30
Natuurpunt Diest
filip.meyermans@skynet.be
013780043
www.natuurpunt.be/agenda/handen-uit-d...