u bent hier

Fisherman's Friends

Komedie


Een vrijgezellenweekend in Cornwall. De collega’s van een platenbaas overtuigen hem het lokale zeemanskoor een contract aan te bieden. Hij gaat de uitdaging aan, maar de vissers laten zich niet zomaar overtuigen. Intussen raakt de man steeds meer gecharmeerd door het dorpsleven; bovendien valt zijn oog op de dochter van één van de koorleden... Een vrijgezellenweekend in Cornwall. De ... Lees meer »

Een vrijgezellenweekend in Cornwall. De collega’s van een platenbaas overtuigen hem het lokale zeemanskoor een contract aan te bieden. Hij gaat de uitdaging aan, maar de vissers laten zich niet zomaar overtuigen. Intussen raakt de man steeds meer gecharmeerd door het dorpsleven; bovendien valt zijn oog op de dochter van één van de koorleden...

Een vrijgezellenweekend in Cornwall. De collega’s van een platenbaas overtuigen hem het lokale zeemanskoor een contract aan te bieden. Hij gaat de uitdaging aan, maar de vissers laten zich niet zomaar overtuigen. Intussen raakt de man steeds meer gecharmeerd door het dorpsleven; bovendien valt zijn oog op de dochter van één van de koorleden. Mooie, eenvoudige film met een onweerstaanbare charme.

Chris Foggin
Toon kaart Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel
woe 11/12/19 om 20:15
€ 6,0
info@zebracinema.be
www.zebracinema.be
aha.hamont-achel.be/product/221/cinem...