u bent hier

Erik en Sanne: ‘30 jaar: veel te mooi’

Amusementsmuziek


Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat het populaire duo de klassieker ‘Veel te mooi’ opnam. Al beslisten zij in 2012 om te stoppen met liveconcerten omwille van Eriks gezondheidsproblemen, de muziek was nooit ver weg. Vrij snel na hun uitverkochte afscheidstournee bouwden zij -achter de schermen- aan de carrière van dochter Maartje. Erik & Sanne brengen niet enkel de ... Lees meer »

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat het populaire duo de klassieker ‘Veel te mooi’ opnam. Al beslisten zij in 2012 om te stoppen met liveconcerten omwille van Eriks gezondheidsproblemen, de muziek was nooit ver weg. Vrij snel na hun uitverkochte afscheidstournee bouwden zij -achter de schermen- aan de carrière van dochter Maartje.

Erik & Sanne brengen niet enkel de klassiekers ‘Veel te mooi’, ‘Aan mijn darling’, ‘Het huis dat tussen rozen stond’, ‘Land van ons twee’, ‘Ticket naar Eden’ en ‘Stille brieven’ maar ook mooie luisterliedjes als ‘Oostendse wind’ of ‘Jas met duizend kleuren’.

Erik Van Neygen (zang)
Sanne (zang)
Maartje Van Neygen (zang)
Pieter Van Malderen (piano)
Filip Bruffaerts (gitaar)
Nome d’arte strijkkwartet o.l.v. Wim Spaepen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
zondag 9 februari 2020 van 14:00 tot 16:00
CC Palethe
€ 17,0
reservaties@palethe.be
011 94 94 95