u bent hier

Ennio Morricone Tribute: Cinema Paradiso


Euroscoop wil graag eer betonen aan deze meester en organiseert een “Tribute to Morricone”: op zondagavond spelen we gedurende enkele weken telkens een meesterwerk waar hij instond voor de onvergetelijke muzikale begeleiding. We nemen jullie graag mee, verder terug in de tijd, naar haast vergeten parels die het meer dan verdienen om nog eens op het magische grote cinemascherm vertoond te ... Lees meer »

Euroscoop wil graag eer betonen aan deze meester en organiseert een “Tribute to Morricone”: op zondagavond spelen we gedurende enkele weken telkens een meesterwerk waar hij instond voor de onvergetelijke muzikale begeleiding. We nemen jullie graag mee, verder terug in de tijd, naar haast vergeten parels die het meer dan verdienen om nog eens op het magische grote cinemascherm vertoond te worden!

Een beroemde regisseur keert voor het eerst sinds 30 jaar terug naar zijn dorpje op Sicilië. Hij denkt terug aan zijn jeugd die hij doorbracht in de Paradiso bioscoop waar de projecteur Alfredo hem de liefde voor de film bijbracht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Euroscoop Genk
Evence Coppéelaan 87
3600 Genk
zondag 9 augustus 2020 van 19:40 tot 22:30
Euroscoop Genk
www.euroscoop.be/genk/acties-and-even...
www.euroscoop.be/genk/acties-and-even...