u bent hier

De oude man en de zee

18 +

Drama


Stilte. Ze zei niets. Absolute stilte. "Als ze mij nu gaat vragen, wat ik daarmee bedoel, dan ga ik het niet kunnen uitleggen", vreesde de oude man in lichte paniek. Maar ze vroeg niets, ze had hem begrepen. Onder de vleugels van Toneelgroep Maastricht spelen Dirk Roofthooft en Caro Derkx de hoofdrollen in deze voorstelling... Stilte. Ze zei niets. Absolute stilte. "Als ze mij nu gaat vragen, ... Lees meer »

Stilte. Ze zei niets. Absolute stilte. "Als ze mij nu gaat vragen, wat ik daarmee bedoel, dan ga ik het niet kunnen uitleggen", vreesde de oude man in lichte paniek. Maar ze vroeg niets, ze had hem begrepen. Onder de vleugels van Toneelgroep Maastricht spelen Dirk Roofthooft en Caro Derkx de hoofdrollen in deze voorstelling...

Stilte. Ze zei niets. Absolute stilte.
"Als ze mij nu gaat vragen, wat ik daarmee bedoel, dan ga ik het niet kunnen uitleggen", vreesde de oude man in lichte paniek.
Maar ze vroeg niets, ze had hem begrepen.


Onder de vleugels van Toneelgroep Maastricht spelen Dirk Roofthooft en Caro Derkx de hoofdrollen in deze voorstelling. Ze schreven een nieuwe theatertekst over een oude man en een jonge vrouw die het gevoel hebben dat ze de ander beter begrijpen dan dat ze zichzelf begrijpen. Met of zonder woorden.

In De oude man en de zee volgen we de oude man en de jonge vrouw in hun overpeinzingen over man en vrouw zijn en over het leven. Waar hij veel woorden nodig heeft, wikt en weegt, luistert zij en vinden de twee elkaar uiteindelijk in hun verbeelding. Hij glimlacht en weet maar al te goed dat hij met al zijn woorden nooit zou geraken waar zij zonder woorden danst.

Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
donderdag 25 februari 2021om 20:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 17,0
013/460640
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...