u bent hier

Dag meneer De Wilde

18 +

Amusementsmuziek


Toen Jan De Wilde in 1965 voor het eerst op de Vlaamse tv kwam, was hij in één klap een kleinkunsticoon. En dat is hij anno 2017 nog altijd. De Wilde behoort tot de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten en liedjes als Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Eerste sneeuw en Fanfare van honger en dorst zijn tot onze culturele ziel gaan behoren. De voorbij jaren trok hij voor het eerst sinds ... Lees meer »

Toen Jan De Wilde in 1965 voor het eerst op de Vlaamse tv kwam, was hij in één klap een kleinkunsticoon. En dat is hij anno 2017 nog altijd. De Wilde behoort tot de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten en liedjes als Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Eerste sneeuw en Fanfare van honger en dorst zijn tot onze culturele ziel gaan behoren.

De voorbij jaren trok hij voor het eerst sinds heel lang weer op tournee. Witgallig zilvergrijs, onnavolgbaar grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette én met nieuwe liedjes, zoals Wals met Mathilda, de intrigerende cover van Tom Traubert’s Blues van Tom Waits.

Voor deze tour Dag meneer De Wilde kan Jan De Wilde rekenen op enkele muzikale vrienden. Een bende talentvolle muzikanten met een heel grote staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

 

Met Jan De Wilde zang, gitaar, mondharmonica / Eddy Peremans gitaar / Kries Roose toetsen / Jo Soetaert drums / Mario Vermandel bas, contrabas / Liesbeth De Lombaert viool. 

Toon kaart Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
di 17/04/18 om 20:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 17,0
013/460640
ccdiest.ticketmatic.com/addevent.php?...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...