u bent hier

Comedy Café: Kempen Comedy Night

Humor comedy


Uit de stille Kempen brengen wij u deze vijf gelukkig niet zo stille comedians: Jeroen Leenders brengt f***ing funny jokes & bizarre anekdotes zoals men van Jeroen gewend is. Zijn unieke stijl zal je inpakken en betoveren zoals comedy dat nog nooit tevoren heeft gedaan. Vincent Voeten startte in 2016 met comedy. Zijn stijl wordt getypeerd door zwartgallige en absurde oneliners en een gortdroge ... Lees meer »

Uit de stille Kempen brengen wij u deze vijf gelukkig niet zo stille comedians:

Jeroen Leenders brengt f***ing funny jokes & bizarre anekdotes zoals men van Jeroen gewend is. Zijn unieke stijl zal je inpakken en betoveren zoals comedy dat nog nooit tevoren heeft gedaan.

Vincent Voeten startte in 2016 met comedy. Zijn stijl wordt getypeerd door zwartgallige en absurde oneliners en een gortdroge delivery.

Jeroen Verdick uit Turnhout zette pas in 2016 zijn eerste stappen op een podium. De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedy-act verwerkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu.

Peter Hens is een vreemdeling in comedyland, maar pas op want hij heeft een gitaar. En hij drinkt al eens graag een trappist of tien.

Tom Cools (mc) is al jaren een vaste waarde binnen onze Comedy Café’s. Deze sympathieke mens leidt onze Kempische Comedy Night in goede banen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
woensdag 19 februari 2020 van 20:30 tot 23:00
CC Palethe
€ 13,0
reservaties@palethe.be
011 94 94 95