u bent hier

Circus Ronaldo ‘Swing’ GEANNULEERD

Circus


Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van Circus Ronaldo. Nanosh creëerde, samen met zijn vader Danny Ronaldo als coach, de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de twintigste eeuw. ‘Swing’ is een voorstelling voor een breed publiek van alle leeftijden en met het stevige DNA van de bijzondere Ronaldo-traditie. Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper, ... Lees meer »

Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van Circus Ronaldo. Nanosh creëerde, samen met zijn vader Danny Ronaldo als coach, de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de twintigste eeuw. ‘Swing’ is een voorstelling voor een breed publiek van alle leeftijden en met het stevige DNA van de bijzondere Ronaldo-traditie. Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper, construeerde voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus en variété stijl van de jaren ’40.

Een frisse waaier van allround circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek. Het zestal van ‘Swing’ charmeert niet allen met hun humor en fratsen, maar ze laten je ook genieten van hun ongekunstelde authenticiteit.

In samenwerking met CC De Adelberg Lommel

Creatie en uitvoering: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin, Kimi Hartmann, Anke Jochems & Jason Van Lith
Artistieke assistentie: Danny Ronaldo & Jo De Rijck

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
vrijdag 30 oktober 2020 van 20:30 tot 23:00
CC Palethe
€ 13,0
vrijetijd@gemeentepelt.be
011 94 94 90