u bent hier

Circus Ronaldo: ‘La cucina dell’arte’

Circus


Van kindsbeen af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden, ‘de clown’. In hun clownerie zie je de maatschappij door een vergrootglas (als je door een sleutelgat een kamer binnenkijkt, lijkt toch ook alles veel groter dan in de kamer zelf). Door alles klein te maken, simpel en vooral puur, wordt alles groter. Spelen met machten, meester zijn of knecht, groot ... Lees meer »

Van kindsbeen af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden, ‘de clown’. In hun clownerie zie je de maatschappij door een vergrootglas (als je door een sleutelgat een kamer binnenkijkt, lijkt toch ook alles veel groter dan in de kamer zelf). Door alles klein te maken, simpel en vooral puur, wordt alles groter.

Spelen met machten, meester zijn of knecht, groot zijn…, klein zijn …, en dit dan nog voortdurend door elkaar halen, is eigenlijk het hoofdthema geworden in al hun voorstellingen.

Deze dwaze menselijke machtsspelletjes worden nog verder doorgetrokken in hun productie ‘La Cucina dell’Arte’. De toeschouwers worden verlokt om al hun zintuigen te laten verwennen. Ze spelen alle ontbrekende rollen en zij zijn uiteindelijk ook de eindregisseurs die het ritme bepalen in een melancholische en hilarische chaos.

Regie: Danny Ronaldo
Acteurs: Danny Ronaldo, David Ronaldo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
donderdag 20 februari 2020 van 20:30 tot 23:00
CC Palethe
€ 18,0
reservaties@palethe.be
011 94 94 95