u bent hier

Bazaar Bizar

18 +

Amusementsmuziek


Les extrêmes se touchent klinkt het in schoon Vlaams en daar is Bazaar Bizar een schoolvoorbeeld van. Want wie had ooit gedacht dat Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet samen het podium zouden delen? Wij alleszins niet. In deze culturele clash komt ongebreidelde muzikaliteit uit zowat alle hoeken van de wereld (of toch de rand van die hoeken) aan bod. Een Grande Soirée de Revue, dat ... Lees meer »

Les extrêmes se touchent klinkt het in schoon Vlaams en daar is Bazaar Bizar een schoolvoorbeeld van. Want wie had ooit gedacht dat Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet samen het podium zouden delen? Wij alleszins niet.

In deze culturele clash komt ongebreidelde muzikaliteit uit zowat alle hoeken van de wereld (of toch de rand van die hoeken) aan bod. Een Grande Soirée de Revue, dat is waartoe Bazaar Bizar moet leiden.

Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN (aangevuld met dwarsfluitist Stefan Bracaval) worden de schijnbare tegenstellingen van de drie tot een coherent geheel omgevormd. Kitsch wordt kunst. Je moet erbij zijn om het te geloven. 

Toon kaart Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
do 03/05/18 om 20:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 19,0
013/460640
ccdiest.ticketmatic.com/addevent.php?...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...