u bent hier

Barbara Dex: ‘In een notendop’

Pop en rock


Barbara Dex overloopt in deze voorstelling haar carrière die in 1993 startte met het Eurovisiesongfestivallied ‘Iemand als jij’. Ze staat stil bij haar elf albums waarvoor ze zich liet omringen met vaak verrassende nationale en internationale persoonlijkheden (Johnny Logan, Buscemi, Tom Helsen, Jamie Lane -de ex-drummer van 10cc en Tina Turner-, The Tennessee Gospel Society Singers, …). ... Lees meer »

Barbara Dex overloopt in deze voorstelling haar carrière die in 1993 startte met het Eurovisiesongfestivallied ‘Iemand als jij’. Ze staat stil bij haar elf albums waarvoor ze zich liet omringen met vaak verrassende nationale en internationale persoonlijkheden (Johnny Logan, Buscemi, Tom Helsen, Jamie Lane -de ex-drummer van 10cc en Tina Turner-, The Tennessee Gospel Society Singers, …).

Ongetwijfeld kruipt ze in de huid van haar grote idool Dolly Parton en zal ze ode brengen aan Yasmine en Bobbejaan Schoepen. En wie weet haalt ze de ‘Windkracht 10’- titelsong nog eens uit de vergetelheid of verrast ze u op een musicallied of een ontroerende gospelsong?

Barbara Dex zingt uit haar songbook. Jo Mahieu begeleidt magistraal op gitaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
vrijdag 31 januari 2020 van 20:30 tot 22:30
CC Palethe
€ 15,0
reservaties@palethe.be
011 94 94 95