u bent hier

Apero's met koken voor elke dag.


Apero’s zijn de ideale smaakmakers om een feestje te beginnen. Apero’s horen bij de moderne, informele keuken en we eten ze het liefst met onze vrienden of familie. Bij hapjes zijn smaak en eenvoud het belangrijkst. Een verzorgde presentatie en het gebruik van verse ingrediënten doen de rest. Ze bestaan in vele vormen en uiteenlopende recepten, zoals fingerfood, tapas, toastjes, verrines, ... ... Lees meer »

Apero’s zijn de ideale smaakmakers om een feestje te beginnen. Apero’s horen bij de moderne, informele keuken en we eten ze het liefst met onze vrienden of familie. Bij hapjes zijn smaak en eenvoud het belangrijkst. Een verzorgde presentatie en het gebruik van verse ingrediënten doen de rest. Ze bestaan in vele vormen en uiteenlopende recepten, zoals fingerfood, tapas, toastjes, verrines, ...
Voor elke gelegenheid inspireert deze workshop of cursus elke deelnemer tot een smakelijke creatie, of het nu om een feestelijke kersttafel, een cocktailparty of een gezellige babbel gaat. Apero’s kunnen heel exquis zijn, maar één ding moeten ze zeker zijn: absoluut onweerstaanbaar.
In deze culinaire activiteit kiezen we voor Italiaanse, Scandinavische en Aziatische apero’s.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenschapshuis De Zille
Dorpsstraat 15
3945 Ham
dinsdag 12 maart 2019 van 19:30 tot 22:30
Femma Kwaadmechelen Centrum
gratis
0496 87 76 22
www.femma.be/nl/groep/kwaadmechelen-c...