u bent hier

Adelbergfilm: C' est ça l'amour

18 +

Drama


Sinds zijn vrouw hem heeft verlaten, rust de opvoeding van hun twee tienerdochters volledig op de schouders van Mario. Hij weet zich geen raad met zijn dochters Frida (14) en Niki (17) en dat gevoel is wederzijds. Intussen blijft Mario hopen op de terugkeer van zijn vrouw. C’est ça l’amour is een intiem en mooi gedoseerd familiedrama, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te ... Lees meer »

Sinds zijn vrouw hem heeft verlaten, rust de opvoeding van hun twee tienerdochters volledig op de schouders van Mario. Hij weet zich geen raad met zijn dochters Frida (14) en Niki (17) en dat gevoel is wederzijds. Intussen blijft Mario hopen op de terugkeer van zijn vrouw. C’est ça l’amour is een intiem en mooi gedoseerd familiedrama, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te houden.


Sinds zijn vrouw hem heeft verlaten, rust de opvoeding van hun twee tienerdochters volledig op de schouders van Mario. Frida is 14 en geeft haar vader de schuld van moeders vertrek. En Niki, 17 jaar oud, droomt ervan zo snel mogelijk het huis uit te gaan. Mario weet zich geen raad met zijn dochters en dat gevoel is wederzijds. Intussen blijft hij hopen op de terugkeer van zijn vrouw. Toch ziet het er naar uit dat Mario de vrouwen die hij zo liefheeft, stilaan kwijt raakt.

C’est ça l’amour is een intiem en mooi gedoseerd familiedrama, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te houden. Een pure film over liefde en loslaten, acceptatie en herontdekken, met een ontwapenende Bouli Lanners als Mario. Claire Burger regisseert voor het eerst solo en schetst met veel precisie de verhoudingen binnen het gezin. Erg knap hoe de levensechte, doodnormale en bijna banale hoofdpersonages in alle eenvoud weten te ontroeren.Claire Burger – Frankrijk 2018

Bron: UiTinVlaanderen.be

C’est ça l’amour
Toon kaart UGC Cinema’s Lommel
Adelbergpark 2
3920 Lommel
donderdag 19 december 2019 van 20:00 tot 21:45
Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
€ 5,0
reservaties@ccdeadelberg.be
011 399 699
www.ccdeadelberg.be/e1692/claire-burg...
info@ccdeadelberg.be