u bent hier

Acoustic Tour 2018

18 +

Pop en rock, 1.8.0.0.0


Curiosity killed the cat… Maar geduld is een schone zaak… én wordt beloond! I.s.m. CC Diest presenteert Boerenrock vzw zoals beloofd een internationale act die zijn 30ste verjaardag viert in 2018. Een gevestigde waarde in muziekland.  Wij zijn dan ook fier dat we niemand minder dan THE LEVELLERS mogen "hosten" met een uniek akoestisch optreden... Curiosity killed the cat… Maar geduld is een ... Lees meer »

Curiosity killed the cat… Maar geduld is een schone zaak… én wordt beloond! I.s.m. CC Diest presenteert Boerenrock vzw zoals beloofd een internationale act die zijn 30ste verjaardag viert in 2018. Een gevestigde waarde in muziekland.  Wij zijn dan ook fier dat we niemand minder dan THE LEVELLERS mogen "hosten" met een uniek akoestisch optreden...

Curiosity killed the cat… Maar geduld is een schone zaak… én wordt beloond!

I.s.m. CC Diest presenteert Boerenrock vzw zoals beloofd een internationale act die zijn 30ste verjaardag viert in 2018. Een gevestigde waarde in muziekland. 

Wij zijn dan ook fier dat we niemand minder dan THE LEVELLERS mogen "hosten" met een uniek akoestisch optreden. Wij zijn bovendien de enige locatie in België die zij aandoen voor deze tournee! Over exclusiviteit gesproken!

Met 7 Top 40 albums, waarvan het album Zeitgeist nummer 1 haalde en hun platinaplaat in 1991 voor het album Levelling The Land, mogen we gerust stellen dat we weer een topper van formaat binnenhalen! Live nog steeds de absolute top!

De vele top 40 singels waaronder One Way & Liberty zullen zeker de revue passeren op donderdag 7 juni 2018. What a beautiful day!

 

Wees er dus zeker bij en bemachtig tijdig je zitplaatsje (beperkt)!

Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
donderdag 7 juni 2018om 20:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 26,0
013/460640
ccdiest.ticketmatic.com/addevent.php?...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...