u bent hier

10cc (uk)

18 +

Pop en rock


Het oeuvre van de Britse superband 10cc is zo indrukwekkend dat wij ervan beginnen te duizelen. Dreadlock Holiday, The Things We Do For Love of I’m Not in Love, het zijn stuk voor stuk nummers die tot ons collectieve geheugen behoren. Het geheime recept van 10cc was dat de band nooit volgens de trends van de periode componeerde en de nummers dus een tijdloos karakter kregen. Dat heeft ervoor ... Lees meer »

Het oeuvre van de Britse superband 10cc is zo indrukwekkend dat wij ervan beginnen te duizelen. Dreadlock Holiday, The Things We Do For Love of I’m Not in Love, het zijn stuk voor stuk nummers die tot ons collectieve geheugen behoren.

Het geheime recept van 10cc was dat de band nooit volgens de trends van de periode componeerde en de nummers dus een tijdloos karakter kregen. Dat heeft ervoor gezorgd dat de band sinds de jaren ’70 meer dan dertig miljoen platen verkocht.

Graham Gouldman, ondertussen opgenomen in America’s Songwriter’s Hall of Fame, staat nog altijd aan het hoofd van de groep en belooft dat deze live line-up “het dichtste bij het geluid van de originele 10cc staat.” Wij kunnen niet wachten.


STAAND CONCERT
Dit is een staand concert met zitplaatsen. De zitplaatsen zijn beperkt en kunnen niet gereserveerd worden, dus wie zeker wil zijn van een zitplaats komt best op tijd. 

Toon kaart Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
di 21/11/17 om 20:30
Cultuurcentrum Begijnhof Diest
€ 31,0
013/460640
ccdiest.ticketmatic.com/addevent.php?...
info@ccdiest.be
www.ccdiest.be/evenement_detail.jsp?e...